Lidgeld

Wenst je lid te worden van onze vereniging ?

We verwelkomen je graag en zullen je bijstaan en helpen bij al je activiteiten in onze club.
Gelieve het "Deelnemingsformulier" van Aiky's Weij vzw ingevuld en ondertekend terug te bezorgen.

Om met alles in orde te zijn voor dit jaar, wat betreft verzekering en aansluiting bij de federatie Paardensport Vlaanderen vzw, verzoeken we je vriendelijk om het lidgeld voor het jaar te betalen.

Paardensport Vlaanderen zal je een attest via e-mail bezorgen zodat je van jouw mutualiteit een bepaald bedrag terugbetaald krijgt.

Gelieve de som van 40,00 euro over te schrijven op bankrekening nr BE66 7360 7392 1643 op naam van Aiky's Weij  met vermelding van "Lidgeld 2023 - Naam Voornaam".

De basisverzekering bij Paardensport Vlaanderen wil zeggen dat u verzekerd bent voor alle activiteiten binnen onze club tijdens lessen, kampen, wandelingen, enz.

  • Wanneer je ook bij andere clubs van Paardensport Vlaanderen wil gaan rijden, of buiten begeleiding ook verzekerd wil zijn (eigen paard of halve stal) bedraagt het lidgeld 50 euro.
  • Wanneer je ook nog een extra uitbreiding van de verzekering wenst, om bv met een koets te rijden met je eigen paard/pony neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen uitzoeken wat de beste verzekering voor jou is.

Indien je nog vragen of bemerkingen hebt horen we deze graag.